Over Aesthetic Rags merchandise & bedrijfskleding

Welkom bij Aesthetic Rags. De partner voor knappe, kwalitatieve bedrijfskleding tegen een zeer scherpe prijs, al dan niet door ons bedrukt met uw logo of bedrijfsslogan.

Doordat wij diverse manieren van kledingbedrukking in eigen beheer hebben, kunnen wij een de ondernemer bedienen die het heel vaak toch al niet zo makkelijk heeft, namelijk de kleinere bedrijven. “Klein” qua budget (starters of gewoonweg kleinere bedrijven) of “klein” qua bedrijfsruimte, welke over het algemeen niet goedkoop is.

Heb jij behoefte aan merchandise voor jouw bedrijf maar geen ruimte om dozen vol of zelfs pallets met shirts op te slaan? Heb je überhaupt niet het budget om een pallet te bestellen, om op die manier aanmerking te komen voor een aantrekkelijke staffel? Dan ben je niet de enige! Bovendien kun je jouw kostbare bedrijfsruimte beter gebruiken voor bedrijvigheid!

Daarom kun je bij ons terecht voor merchandise op maat. Je bestelt alleen wat je in de komende periode denkt nodig te hebben voor promotie of verkoop en wij leveren kleine aantallen die je meteen in jouw winkel kunt hangen of gebruiken voor promotiedoeleinden, etc. Raakt het voorraadje op dan bestel je gewoon bij! Wij bedrukken het direct en leveren jou precies wat en hoeveel je nodig hebt. Ideaal!

Wij hebben verschillende soorten shirts, sweaters, polo’s, longsleeves, overhemden, hoodies, petjes, mutsen en meer in ons assortiment en altijd op voorraad. Ben je op zoek naar andere bedrijfskleding zoals bijvoorbeeld een werkbroek, stofjas, schort, veiligheidsvest, koksbuis of iets anders, dan kunnen wij dat uiteraard ook aanbieden door samenwerking met leveranciers van alle mogelijke soorten kleding. Stuur ons een email voor meer informatie. Wij nemen direct contact met je op.

Wij hebben geen showroom, wagenpark, groot bedrijfspand of andere kostbare overhead. Dat hoef jij dus ook niet te betalen!  Daarom, de beste kwaliteit merchandise en bedrijfskleding voor een zeer aangename prijs!